Playground Earth®

De handleiding van ons bestaan

Ben jij ook altijd al benieuwd geweest naar de werking van ons bestaan?

Naar de oorzaak en gevolgen van alle gebeurtenissen, de dagelijkse dingen die wij doen, maar ook van onze woorden en gedachten? Heeft het leven eigenlijk wel een doel of gebeurt alles maar willekeurig en lopen wij zinloos achter elkaar aan? Willen wij alleen maar beter zijn en meer hebben dan die ander? Of zou hier toch iets meer achter zitten? Heb je dit jezelf wel eens afgevraagd of gaat het misschien constant door je hoofd? En zeker nu, in deze hectische tijden, met een toename van onrust, onvrede en onzekerheid. Dan wordt het nu tijd voor de volgende stap naar een hoger niveau in onze evolutie. Maar hoe? Kennis en begrip van het hoe en waarom in ons huidige bestaan maken het verschil tussen leven in vrijheid of leven in onrust, met angsten.

Het verschil tussen evolutie en revolutie!

Geschreven is het verschil slechts één klein lettertje, maar in het leven is het verschil in betekenis ongekend groot en zijn de gevolgen zeer uiteenlopend.

Heb je hier wel eens aan gedacht?

Onze planeet Aarde en al wat leeft bestaan uit één grote bundeling van energie. De werking en opbouw van het geheel zijn zo complex dat het een zeer goed bewaard geheim is gebleven. In ieder geval tot het moment dat het boek Playground Earth “Spel der Ervaringen” in je leven gaat verschijnen. Een boek waarin het geheim volledig ontrafeld wordt en dat te omschrijven is als het handboek van ons bestaan.

Via de samenkomst van o.a. wetenschap, techniek en spiritualiteit, maar ook door vele vergelijkingen vanuit het heden en verleden wordt er teruggegaan naar de basis van het bestaan. Vanaf dit punt volgt er een nieuwe opbouw waarvan de uitleg samen met illustraties voor velen eenvoudig te begrijpen is. Het is dan ook niet noodzakelijk om enige interesse of inzicht te hebben in wetenschap, techniek of spiritualiteit. Een nuchtere kijk en denkwijze en een geringe dosis nieuwsgierigheid zijn al voldoende. En wanneer je hierbij ook nog vrij van oordeel kunt zijn, wordt het geheel nog eenvoudiger.

Na het begrip van de omschreven theorieën blijken de opbouw en de werking plotseling niet meer zo complex te zijn. Hierdoor krijg je verbluffende inzichten over het hoe en waarom van alles in en om je heen. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Wanneer je weet hoe alles werkt, kun je al de processen en gebeurtenissen in jouw leven naar eigen behoefte sturen. Dit is het begin van de eerste echte vrijheid in jezelf. Tegelijkertijd is dit de basis voor een eerlijke, gelijkwaardige wereld met onvoorwaardelijke liefde en vrijheid voor iedereen.

Het is de volgende stap in de evolutie van de mensheid.

Wil je meer weten over de creatie van onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en balans in jouw leven? Kijk dan eens rond op de website van: www.playgroundearth.eu